Политика за бисквитките

С цел развитието на предоставяните от нас услуги и комфорта при употреба на нашия сайт, ние събираме различни анонимни статистически данни. Информация за вашите права можете да откриете в края на настоящия текст в раздел Важна информация за вас като потребители. Допълнителни въпроси, които е възможно да не бъдат засегнати в настоящия текст можете да ни изпращате на имейл адрес: info@it-st.com.

КОНТАКТНА ИНФОРМАЦИЯ:

Ай Ти Ес Ти Технолоджи ЕООД е фирма занимаваща се с изработка на уебсайтове, предоставяне на дизайн и IT услуги, дигитален маркетинг и популяризация, монтаж и поддръжка на системи за видеонаблюдение, поддръжка на офис оборудване и офис системи и други.

  • Адрес на офис: Ул. Фредерик Жолио Кюри №20, 1113 София, жк. Изгрев
  • Работно време: Пон.- Пет. | 9:00 – 18:00
  • Телефон за контакт: +359896258704

ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИЯ УЕБСАЙТ

  • Бисквитки
  • Контактна форма
  • Анонимна статистика за потребление на сайта.
  • Анонимна статистика за рекламни кампании.
  • Кога събираме събираме данни и какви са те. Как можете да прекратите или откажете събирането на данни.
  • Споделяне на информация с трети страни.
  • Как използваме събраната информация.
  • Срок, в който съхраняваме личните данни.
  • Как защитаваме информацията.

Бисквитки

Политика за бисквитките

Какво са „бисквитки“?

„Бисквитките“ (Cookies) по своята същност са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство. Тяхната функция е да ви отличат от останалите потребители на нашия уеб сайт или да запазят определена информация, свързана с вашата активност като потребители. Използването на „бисквитки“ е стандартна практика, прилагана от голяма част от уеб сайтове. Те улесняват използването на уебсайтовете от вас като потребители.

С цел по-доброто функциониране на нашия сайт и анализиране на предлаганите от нас услуги, ние и услугите, на които сме клиенти използваме следните видове бисквитки:

Функционални бисквитки

  • cookie_notice_accepted – Запаметява вашия избор за използвнето или отказването на бисквитките на Google. Срок на валидност – 31 дни.

За анализ на посещаемостта и работата на нашия сайт, провежданите рекламни кампании и тяхната успеваемост, използваме Google Analytics и Google AdWords. За събирането на анонимна информация Google Analytics използва следните бисквитки:

  • _ga – Използва се за идентифициране на устройствата посредством идентификационен номер. Срок на валидност зададен от Google – 2 години.
  • _gid – Използва се за идентифициране на устройствата посредством идентификационен номер. Срок на валидност зададен от Google – 24 часа.
  • _gat_ – Ограничава заявките изпращани от сайта към Google Analytics. Срок на валидност 1 минута.

За да промените съгласието си за използване на бисквитки, моля щракнете върху бутона по-долу. Това ви дава възможност за повторен избор за потвърждаване или отказ от анонимно проследяване от страна на Google.
[cookies_revoke]

Как използваме бисквитките?

Използваме анонимната информацията от бисквитките само за анализиране и подобряване на нашия уеб сайт и рекламните похвати за популяризиране на нашия бизнес. Основна наша цел е създаването на приятното потребителско изживяване и по-високата ефективност на нашия сайт.

Как се изтриват бисквитки?

Като потребители вие имате пълна свобода да изберете дали да приемете бисквитките или не. Бисквитките, които използваме са анонимни и не съдържат лична информация. В случай, че не желаете това, можете да направите своя избор за активиране или деактивиране на бисквитките за проследяване от бутона по-горе. Също така имате възможност да направите персонализирани настройки на вашия уеб браузър, за да не получавате бисквитки от който и да е уебсайт. Важно е да знаете, че всички промени в браузъра ви, които биха деактивирали функцията за бисквитки, ще попречат на правилното функциониране на части от нашия уеб сайт.

Контактна форма

  • Използваната контактна форма не събира чувствителни лични данни.
  • Съобщенията от контактната форма се изпращат до посочения като официален контакт имейл: info@it-st.com
  • Ние НЕ използваме информацията предоставена от вас в контактната форма за други цели различни, от причината, по която се свързвате с нас. В случай, че получите имейл от подател, представящ се за член на екипа ни, но не се свързва с вас по повод ваше запитване или поръчка, моля да ни сигнализирате незабавно на info@it-st.com!
  • След полетата за вашето запитване през контактната форма отново предоставяме подробна информация за това по какъв начин се обработва вашата информация. За да изпратите запитване е необходимо да приемете посочените условия.

Анонимна статистика за потребление на сайта

Анонимната статистика е изключително важна за анализа както на нашия сайт, така и на успеха и търсенето на нашите услуги. Използвайки анализите на потреблението и търсенето, които съставяме на база събраната информация, имаме възможност непрестанно да подобряваме вашето потребителско преживяване. По този начин ние успяваме да удовлетворим по-пълно вашите нуждите като потребители. Информацията събираме от вас, използвайки инструменти на трети страни – Google Analytics. От своя страна Google Analytics използва бисквтики, с които събира необходимата за нас информация. Тъй като ние не можем да гарантираме дали и каква друга информация е възможно да събират бисквитките на Google Analytics, имате възможността да откажете използването им. Детайлна информация за анонимната статистика можете да откриете тук:

  • Събраната от анализите информация като: пол, възраст и локация може да бъде използвана при организирането на рекламни кампании в мрежата за търсене на Google и промоции.

Анонимна статистика за рекламни кампании

За популяризацията на своя бизнес провеждаме различни по продължителност, време и обхват рекламни кампании в мрежата на Google. В резултат на това използваме някои от инструментите на Google – Google Analytics, Google AdWords и Google Tag Manager. С тяхна помощ планираме, организираме, провеждаме мониторинг на настоящи или изминали рекламни кампании. Събраната информация е важна за нас и ни помага за популяризирането на продуктите ни в областите с по-голям интерес и търсене. Каква информация събираме:

  • Локация, пол и възраст на потребителите, последвали нашите реклами;
  • Време на престой в сайта;
  • Количество на завършени поръчки за рекламния период;

Кога събираме събираме данни и какви са те

При връзка с нас през контактната ни форма:

  1. Име – за идентифициране на подателя;
  2. Имейл – за идентифициране на подателя и възможност за обратна връзка;
  3. Телефонен номер – за върможност за осъществяване на обратна връзка

Как използваме събраната информация

Личните данни, събрани чрез контактната ни форма се използват само и единствено за осъществяане на комуникация с вас. Събраната информация НЕ се използва за други цели, освен тези, за които е доброволно предоставена от вас.

Друга анонимна информация, която получаваме при използването на нашия сайт от потребители, използваме за анализ и подобрения на предлаганите услуги и тяхното представяне.

Срок, в който съхраняваме личните данни

  • Анонимна статистическа информация съхраняваме в рамките на 14 месеца с цел възможност за съставяне на годишни сравнителни отчети;

Как защитаваме информацията

  • Ограничаване на достъпа до информация само до оторизирани лица, извършващи дейности по обработка и съхранение.
  • Възможност за заличаване на данните от страна на потребителите при поискване.
  • Информацията не се съхранява за срок по-дълъг от минималния необходим или възможен за изпълнение на нашите задължения. С цел по-добър мониторинг на развитието ни максималният определен от нас срок за съхранение на анонимна статистическа информация за потреблението на уебсайта и рекламните кампании възлиза на 14 месеца.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАС КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ

  • Какво можете да направите, ако смятате, че имате проблем

В случай, че смятате, че е възникнал проблем или злоупотреба с вашите данни, моля незабавно да се свържете с нас на адрес: info@it-st.com.com. В качеството си на субект на лични данни имате право да се обърнете и към Комисията за защита на личните данни. Контактна информация с комисията можете да намерите в сайта на КЗЛД.

  • Как можете да се откажете от събирането на лична информация

Лични данни се събират от вас само в процеса на отправяне на запитване. В случай, че имате съображения относно сигурността на своите данни и не желаете да имаме достъп до тях, то ние не бихме могли да предоставим предлаганите от нас услуги.

  • Лице за контакт

За всякакви въпроси и оплаквания можете да се свържете с нас на имейл адрес: info@it-st.com.

  • Вашите права

Като субекти на лични данни вие имате право да получите копие на съхраняваните от нас лични данни. Имате превото да поискате корекция или заличаването им. В случай, че желаете да се възползвате от някое или от всички свои права, моля свържете се с нас на info@it-st.com.