За Ай Ти Ес Ти Технолоджи ЕООД

За нас

Ние сме Ай Ти Ес Ти Технолоджи – динамично развиваща се и иновативна компания за цялостни онлайн решения. Знаем как да направим всеки един дигитален проект успешен и да надскочим поставените ни цели. Искаме да сме най-добрите в нашата област – уеб програмиране, дигитален маркетинг, дизайн, цялостни технологични решения, за да ви помогнем да сте най-добрите във вашата! Стартирахме през 2010 година. Оттогава насам не спираме да усъвършенстваме своите умения и знания и търсим нови хоризонти за своето развитие.

От своето създаване до момента, екипът на Ай Ти Ес Ти Технолоджи реализира и продължава да работи успешно по разнообразни дигитални и технологични проекти, с клиенти в страната и чужбина.

Фокусираме се върху резултатите и подхождаме индивидуално към всеки един проект, за да ви предложим най-подходящите стъпки за неговата реализация.

Изпреварвайки тенденциите в нашата индустрия, за нас е важно да надскачаме вашите очаквания! Не спираме да се стремим към поддържане и предлагане на най-добрите и успешни практики. Ние вярваме, че добрата комуникация и усърдната работа са едни от първите стъпки за успешното постигане на желаните резултати. Именно заради това подхождаме с отдаденост към всеки детайл независимо големината на вашия проект.
Именно заради това сме винаги отворени за всички ваши въпроси и сме готови да анализираме всеки проект и да предложим най-доброто решение.

В лицето на нашия екип ще откриете млади, амбицирани и компетенти професионалисти, отдадени на своята работа.

Свържете се с нас – ще се радваме да се срещнем и да поговорим повече за това, което можем да направим за вашия бизнес.

Какво можем да ви предложим?

Можете да разчитате на нас в целия процес от консултация, анализ, създаване на стратегия и реализация на вашето цялостно дигитално присъствие.

Паралелно с тази дейност, извършваме монтаж и поддръжка на системи за видеонаблюдение, поддръжка на офис компютри и сървъри, както и отдалечена компютърна поддръжка.

DreamMakes

Какво е Dream Makes?

Dream Makes е мястото, където ще развием вашите идеи! Мястото, където ние ще ги разучим, разберем и реализираме по възможно най-добрия за бизнеса начин.

За да организираме по-ясно своята работа, идеи и да дадем поле за изява на своята креативност, поставихме началото на Dream Makes, а основната задача, с която се ангажираме, е насочена към дигиталния маркетинг и криейтива. Фокусираме се над начините на представяне на вашия бизнес чрез дизайн, рекламни похвати, рекламни видеа и анимации. Целим изграждането на една модерна и атрактивна визия, която да изпрати правилните послания към вашите настоящи и бъдещи клиенти!

Dream Makes е място за свобода на въображението!

Имате въпроси?

Ако вече имате въпроси към нас, или имате идея за своя бъдещ проект, или пък бихте искали да насрочите консултация, моля свържете се с нас чрез контактната форма, на посочените имейл или телефонен номер!

Свържете се с нас
За връзка с нас, моля използвайте някой от посочените контакти

Имейл: info@it-st.comИмейл
info@it-st.com
Телефон: +359896258704Телефон
+359 896 258 704
Адрес: ж.к. Дианабад, бул. Г.М. Димитров 54, блок 60, вход Г, ап. 3 (партер), 1172 София, ИзгревАдрес
ж.к. Дианабад, бул. Г.М. Димитров 54, блок 60, вход Г, ап. 3 (партер), 1172 София, Изгрев

или